Favorit plagget just nu

Fashion / Permalink / 0
Just nu står bodyn högst upp bland mina favorit plagg. Den livar upp vilken outfit som helst och passar både till vardags som till fest. Här presenterar jag tre av mina favoriter som finns hos Nelly, Dem är både bekväma och har perfekt passform. Lite stora i storleken skulle jag däremot säga. 

Sortera garderoben

Fashion, ordning och reda / Permalink / 0
Nu har vi rensat garderoben då går vi på steg 2 Sortera garderoben
 
Sortera efter färg
En snabb och välbeprövad metod: Sortera först kläderna efter kategorin - dvs. efter byxor, tröjor, kjolar, klänningar, blusar och toppar etc. - och sedan efter färg. Det ser inte bara snyggt och ordentligt ut, utan underlättar när du ska sammanställa en outfit på morgonen.
 
Hänga eller vika
Det är lätt att klädhögar blir slarviga och oöversiktliga, därför är det bäst att hänga upp så mycket som möjligt - om man har tillräckligt med plats i garderoben förstås. I övrigt gäller att åtminstone allt som lätt blir skrynkligt bör hängas upp i galgar.
 
Säsongskläder
Jag förvarar kläder efter säsong i gardreoben. De som inte tillhör säsongen förvarar jag i vakumpåsar i källaren. På detta sätt är det lättare att hålla ordnig och sätta ihop en outfit.

Wedding time

Fashion / Permalink / 0
 
I slutet av april ska vi på bröllop. Jag har jagat klänning men inte vetat riktigt vad jag är ute efter förutom att jag vill ha en kort klänning och enkel. Var ett tag inne på grön men utbudet har varit lika med noll och att åka till södertälje har inte direkt hunnits med. Så hittade jag JJsHouse på nätet. Har hört talas om dem men aldrig vågat beställa från dem. Nu gjorde jag en rejäl chansning och klickade hemma denna skönhet i Corall. Kan tänka mig guldiga skor till det och en enkel uppsättning. Håller tummarna nu att den sitter bra och kommer i rimlig tid ifall att jag måste akut leta efter en annan klänning. 
Till top