Summer wibes

Fashion / Permalink / 0
                                                              
 
Blev ett besök på change igår och en ny bikini fick föplja med hem. Hade inte tänkt att införskaffa en ny bikini i år eftersom jag ska operera brösten till hösten. Men kunde inte låta bli att få med mig denna hem. Väskorna är så gott som färdig packade tar de sista i helgen. I övrigt är det städ och tvättning kvar innan vi åker. Men nu dags att göra klart min rest tenta. 
 

Förbered inför hösten träning

Kost och hälsa / Permalink / 0
 
 
                       
 
Nu har jag fått tummen ur. Igår införskaffade jag nya tränings kläder och en träningskalender. Så nu känner jag mig lite mer pepp inför hstens träning. Måste återta min träning och min kosthållning. Har även skrivit ut mitt kostschema från min PT och ska göra upp 3 veckors kost schema. Om orken och lusten finns sätter jag igång redan när vi kommer hem från Turkiet.

Morgon rutiner

Mitt liv / Permalink / 0
 
Imorgon är sista måndagen på länge med sedvanliga vardagsrutiner. 4 arbetsdagar kvar för familjen innan vi går på gemensam semester. Men hur ser då våra morgon rutiner ut? Jo jag vaknar 5 varje vardag. Sätter på kaffe bryggaren och besöker badrummet medans kaffet blir klart. Sen avnjuter jag en kopp kaffe i min favorit kopp. Bjuder vädret till med sol sitter jag på uteplatsen annars i köket. Sen gör jag mig klar. Dusch kläder smink och hår. Sen är det familjens tur. Matlådor skall fixas, barnen ska klä på sig de som vi tagit fram dagen innan. Detta är en rutin vi har varje kväll att dem väljer kläder till dagen efter. Det sparar så otroligt mycket tid och tjafs på morgonen. Jag väcker maken sist av alla. Sen beger vi oss alla iväg när klockan är 7. Lämning på förskola och skola och sen till jobbet. Landar alltid på jobbet tidigare än start tid. Vilken jag älskar då kan jag avnjuta en kaffe i lugn och ro. Gå igenom dagens planering och schema och liksom starta utan stress. Jag gör så mycket som möjligt för att slippa olika stresspåslag. Och mina favorit kollegor har samma rutin på jobbet så de brukar bli en trevlig stund på morgonen på arbetet.
Till top