Sköldpaddan

Barn och dylikt / Permalink / 0
(null)

Jag är tokig i Mini Rodini. Älskar majoriteten av deras tryck och barnen har massvis av kläder från dem. Förälskade mig direkt i detta sköldpaddstryck. Var först inte säker på att de skulle passa på en kille men bestämde mig för att de gör de visst. Så nu är denna dress påväg hem till mig för att få bäras av Maximillian! 

Julklappar del 1

Mitt liv / Permalink / 0
(null)

För nästan 2 veckor sedan var jag på Ullared med målet att inhandla barnens julklappar. Så blev det också. Nu är jag klar med barnens klappar. Har lite andra klappar kvar att inhandla bl.a. till barnens kusiner då vi ska fira julaftonskvällen med dem i år. Det blir en intensiv jul i år då vi även firar den ortodoxa julen 25:e dec. Måste införskaffa julklapp till maken oxå. Stress stress men jag älskar de

Helgen som gick

Allmänt, Mitt liv / Permalink / 0
(null)

(null)

(null)

(null)

Helgen som passera var fartfylld. Vi invigde den med lite julgodisbak på fredagen. Lördagen spenderades på lekland med vänner och deras barn. Något som verkligen uppskattades av alla. Igår söndag bakade vi lussebullar. Jag tog även med mig tjejerna på julpyssel i bostadsföreningen. En lyckad helg helt enkelt! Tänk att de är jul nästa söndag!
Till top